Universitatea Craiova 1948 a dominat eșalonul secund, însă n-a fost lider la bugetul de salarii. Rapid este gruparea care a investit cel mai mult în remunerarea fotbaliștilor.
Cea mai mare diferența din acest punct de vedere a fost săptămâna trecută la partida dintre Rapid și Poli Timișoara. Deși formația de pe Bega se confruntă cu un buget modest, a pierdut la limită contra giuleștenilor.
Mai mult, în primul 11 au fost doi jucători care au venituri de câte 1000 lei fiecare. „Noi nici nu ne-am gândit la promovare, am sperat când am văzut că urcăm în clasament”, ne-a declarat unul dintre conducătorii timișoreni.
Chiar dacă au salarii destul de bune, cei de la Dunărea Călărași suferă din faptul că nu sunt plătiți la timp având mai multe luni restante la plată.
În primul meci al etapei a 6-a din play-off-ul Liga 2, ASU Poli Timișoara a câștigat cu Dunărea Călărași, scor 2-1. Oaspeții au dat mingea adversarilor, iar în primul minut al meciului au refuzat jocul, din cauză că sunt neplătiți. În acest interval de timp fotbaliștii lui Dan Alexa au pasat mingea în propria jumătate.
Bugetele lunare ale formațiilor din Liga 2 (playoff)
Rapid – 120.000 de euro U. Craiova – 100.000 de euro Dunărea Călărași – 85.000 de euro CS Mioveni – 70.000 de euro Csikszereda – 65.000 de euro Poli Timișoara – 21.000 de euro
Csikszereda pare cea mai serioasă echipă, salariile find plătite la zi, fără niciun fel de întârziere. Născut la Miercurea Ciuc în 1976, Eduard Novak. ministrul MTS, a dezvăluit că este un susținător al echipei de fotbal din localitate, care evoluează în Liga 2 și este la cea mai mare performanță din istorie: accedere în playoff-ul ligii secunde.
Universitatea Craiova 1948 este promovată matematic, în timp ce pentru Rapid urmează azi derby-ul cu oltenii, la finalul căruia și echipa lui Mihai Iosif poate obține matematic ”biletele” pentru Liga 1.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER